Ultralydrensing av forgassere

Er tenningen i orden, men motoren vanskelig å starte? Går den ujevnt, eller responderer den ikke på gassen? Da kan problemet være smuss eller oksidasjon i forgasseren din. Inntørkede bensinrester og tilsetningsstoffer tetter kanaler og dyser, noe som kan føre til at bensin-luftblandingen ikke blir korrekt.

Den beste måten å rense forgasseren på er ved å benytte ultralydvasking. De små kavitasjonsboblene og spesialmiddel kommer til i alle hulrom og løser opp smuss og oksidasjonspartikler.

En forgasser renset på denne måten vil gi mer korrekt blanding av bensin og luft. Dette fører til at motoren bruker mindre drivstoff, starter lettere og motoren vil gå renere.

Jeg kan utføre ultralydvasking på alle typer og størrelser av forgassere. For eksempel fra motorsykler, påhengsmotorer, biler osv.

Eksempel: mc rekke av 4 forgassere

Det jeg vanligvis gjør med forgassere, er at jeg fjerner flottøren og flottørnålen (den høye temperaturen og vibrasjonene under vaskingen kan skade dem).

Så ultralydvasker jeg dem; dette vil rengjøre inn- og utsiden for skitt og gamle bensinrester, og det får dem til å se bra ut.

 Etterpå vannpolerer jeg flottørdekselet, og hos noen forgassere også topdekselet. Dette gir forgasserene et mye bedre utseende.

Så setter jeg sammen forgasserene igjen, om du ønsker kan jeg bruke nye pakninger om du har gitt meg dette.

 

Deretter  smører de delene som har behov for det. Du trenger demontere noe. De detaljerte bildene viser hvor effektivt ultralyvasking er, det rengjør i alle kriker og kroker. 

TA KONTAKT!

Er dette interessant? Er det noe du lurer på? Ta kontakt, så tar vi en prat.

[/message_box]