Vannpolering

Holder du på med restaurering av en bil eller motorsykkel? Da vet du sikkert at det er vanskelig å få delene rene og skinnende igjen. Spesielt deler med masse kriker og kroker.

Det er her vannpolering er løsningen!

Vannpolering kan få din motor, motordeler, forgasser mm til å se ut som det er nytt igjen. Ta kontakt ved å sende meg et skjema og jeg vil gi deg en pris på å vannpolere det du ønsker hjelp til.

Be om pris på vannpolering

Vannpolering er en poleringsmetode kjent som «vapour blasting», «wet blasting» eller «aqua blasting» i Storbritannia, og «vapor honing» i USA. Denne metoden bruker en kombinasjon av vann, blåsemiddel, avfetting og trykkluft i en samlet prosess. Vannpolering er i likhet med anodisering, pulverlakkering og vanlig polering en etterbehandlingsprosess, og dermed er gode forberedelser nøkkelen til suksess.

Fordelen med vannpolering sammenlignet med tørrpolering er at førstnevnte tetter sammen og jevner ut overflaten til materialet, og dermed vil ikke oksidasjon og smuss ikke lenger kunne trenge gjennom overflaten.
Dette gjør at finishen varer lenge, og smuss i form av skitne fingeravtrykk og oljelekkasjer kan lett tørkes vekk.
Ved bruk av tørrblåsing er det for det første en fare for at blåsemiddel setter seg fast i overflaten, og for det andre vil en slik behandling etterlate overflaten til materialet åpent som sandpapir. Dette gir en ujevn overflate som kan suge til seg smuss, og som tillater rask oksidasjon.
Resultatet ved bruk av tørrpolering er med andre ord ikke sammenlignbart med den glatte og varige finishen som oppnås ved bruk av vannpolering.

TA KONTAKT!

Er dette interessant? Er det noe du lurer på? Ta kontakt, så tar vi en prat.